Wifi in Veenendaal | Klaar voor de toekomst

Hebt u in uw organisatie last van trage wifiverbindingen? Misschien onvoldoende bereik? Global Nomad Nederland ontzorgt uw organisatie volledig op het gebied van draadloze netwerken. We doen dat vanuit ons kantoor in Veenendaal. Veenendaal en wijde omgeving zijn ons werkgebied. Als ICT-dienstverlener denken wij graag met u mee.

Zo werkt Global Nomad

We houden van korte lijntjes en doordachte oplossingen. We komen daarom graag bij uw organisatie langs om uw huidige netwerk te bekijken en een nulmeting uit te voeren. Op basis van die nulmeting brengen we een advies en offerte uit. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor uw zakelijke wifi. Voor de nulmeting rekenen we het uurloon van onze medewerker. Global Nomad Nederland is in de regio Veenendaal uw betrouwbare ICT-partner voor wifi en veel andere zaken.

Het beste wifi product

Global Nomad Nederland werkt samen met verschillende fabrikanten. We kunnen u altijd een product bieden dat past bij het gebruik van uw bedrijf en dat toekomstbestendig is. Wifi access points, bekabeling en andere netwerkcomponenten integreren wij op een nette manier in het pand. Voor de montage werken we samen met een Veenendaalse installateur. De technische inregeling verzorgen we zelf. Dat is Wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland in Veenendaal.

Beheer

Eenmaal geïnstalleerd, zorgt Global Nomad Nederland voor periodieke updates, zodat uw wifinetwerk veilig blijft. Bovendien zijn we altijd beschikbaar om wijzigingen door te voeren en denken we ook in de toekomst graag met u mee.

Wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland

naadloze overgangen tussen verschillende wifi access points
veilige, gescheiden omgevingen voor medewerkers en gasten
betrouwbare, ongecompliceerde internettoegang
professionele installatie en nette afwerking
eenvoudig schaalbaar
te integreren met reeds aanwezige apparatuur

We helpen u graag

Vul het contactformulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de wifimogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op met ons kantoor in Veenendaal. Global Nomad Nederland is tijdens kantooruren te bereiken op 085 – 104 47 40.

Laat dit veld blanco

Global Nomad biedt maatwerk. […] Mocht het ter sprake komen, dan beveel ik Global Nomad 100% aan bij andere ondernemers” – Nico Bovenschen (Makso Assemblage B.V.)

Stabiele wifi voor bedrijven vereist om een doordachte aanpak. Global Nomad houdt daarom rekening met 4 aandachtsgebieden. Deze lichten we graag toe.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.