Global Nomad: mooie werkplek voor ICT-dienstverleners

Global Nomad Nederland is een compacte, enthousiaste ICT-dienstverlener. Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal in de Gelderse Vallei. In een open en prettige werksfeer maken we samen de bedrijfsvoering voor onze klanten eenvoudiger. Ons team bestaat nu uit vier vaste medewerkers.

Onze missie

De missie van Global Nomad Nederland is al jaren ongewijzigd gebleven: onze klanten een stabiele en beheersbare ICT-infrastructuur leveren, die hun primaire bedrijfsproces optimaal faciliteert.

In lijn met deze missie biedt Global Nomad Nederland aan grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en die toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-dienstverlener voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijnen en persoonlijk contact.

Global Nomad zoekt ICT’ers

Om onze klanten optimaal te ontzorgen, zijn we op zoek naar deskundige nieuwe collega’s. Je ziet de vacatures staan op deze pagina. Ga je graag aan de slag in een compacte en leuke organisatie? Klik dan op de vacature die het meest bij je past en neem contact met ons op via de vacaturepagina. Je kunt ook altijd een open sollicitatie richten aan Global Nomad Nederland.

Werken in Veenendaal

Global Nomad Nederland is gevestigd in Veenendaal. Deze plaats ligt centraal in de Gelderse Vallei. In Veenendaal vindt u een prima vestigingsklimaat: basisscholen en middelbare scholen, kerken, winkelcentra, een theater, een goed openbaar vervoer en een prima ontsluiting via de A12. Onze vestiging ligt op loopafstand van NS-station Veenendaal De Klomp en is ook met de auto goed bereikbaar. Je vindt het kantoor van Global Nomad Nederland op de Einsteinstraat 16, in hetzelfde gebouw als Makso Assemblage B.V.

Contact en sollicitatie

Wil je eerst wat meer weten over een vacature, voordat je gaat solliciteren? Bel dan naar 085 – 104 47 40 of stuur een e-mail naar werkenbij@itsglobalnomad.com. Wil je direct solliciteren, stuur dan naar hetzelfde e-mailadres je motivatie en cv.