Vacature ICT-dienstverlener

Global Nomad Nederland is een compact ICT-bedrijf, dé partner voor ondernemingen die geen omkijken meer willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Wij bieden een uitdagende, fijne werksfeer. Wil je als ICT-dienstverlener onze nieuwe collega worden, lees dan deze vacature. Denk je geschikt te zijn, stuur ons dan je sollicitatie en cv. We zijn benieuwd wat je ons kunt bieden.

Omschrijving van de functie

In de functie van ICT-dienstverlener bij Global Nomad Nederland is het jouw verantwoordelijkheid om de ICT-omgevingen bij onze partners up and running te houden. Je hebt daarom kennis van virtualisatie- en serverplatformen zoals vmWare en Microsoft Server. Ook vind je het een uitdaging om netwerken in te richten op OSI laag 3-niveau. Van tijd tot tijd sta je eindgebruikers te woord en assisteer je hen als zij operationele vragen hebben. Je vindt het leuk om problemen op te lossen, waarbij je ook je grenzen weet en in acht neemt.

Werkzaamheden

Als ICT-dienstverlener

  • houd je je bezig met het dagelijks systeembeheer en met het onderhoud van servers, werkplekken en ICT-omgevingen;
  • heb je een belangrijke rol in veranderingsprocessen bij onze klanten en kun je deze processen goed begeleiden op ICT-vlak;
  • analyseer je incidenten, vragen en storingen van gebruikers en behandel je deze en/of laat je ze escaleren binnen de gestelde termijn.

Profiel bij deze functie

Je toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid. Je bent in staat om in teamverband te werken, maar kunt ook zelfstandig goed functioneren. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

  • Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk en communicatief vaardig.
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding medewerker ICT, bij voorkeur op niveau 4 en/of je wilt daarvoor verder leren.
  • Je hebt kennis van het Windows-platform (Office 365, Windows 10, Windows-server 2012), vmWare en virtualisatie, de HP-server, storage en netwerkoplossingen.
  • Je houdt van uitdagingen en bent dynamisch ingesteld.

Solliciteren of meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bert Verbeeke: 085 – 104 47 40.
Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie met cv naar ons op via werkenbij@itsglobalnomad.com.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.