Vacature 1e-lijns ICT medewerker

Global Nomad Nederland is een compact ICT-bedrijf, dé partner voor ondernemingen die geen omkijken meer willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Wij bieden een uitdagende, fijne werksfeer. Wil je als ICT-dienstverlener onze nieuwe collega worden, lees dan deze vacature. Denk je geschikt te zijn, stuur ons dan je sollicitatie en cv. We zijn benieuwd wat je ons kunt bieden.

Omschrijving van de functie

In de functie van 1e-lijns ICT medewerker bij Global Nomad Nederland ben je de spil tussen eindgebruiker en ICT. Je hebt daarom een brede kennis van computers, applicaties en gadgets. Je krijgt energie wanneer je mensen kan uitleggen hoe ze effectiever ICT kunnen gebruiken in hun werk. Je vindt het leuk om problemen op te lossen en maakt gebruik van een kennisbank. Wanneer je er niet uitkomt, ga je samen met je collega’s op zoek naar een werkende oplossing.

Werkzaamheden

Als 1e-lijns ICT medewerker

  • ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van ICT systemen en staat ze te woord via telefoon, email of op de werkplek;
  • zorg je ervoor dat incidente binnen de daarvoor gestelde termijn worden opgelost;
  • geef je praktisch advies over verbeteringen waardoor eindgebruikers beter gebruik kunnen maken van ICT systemen;
  • geniet je ervan om mensen te helpen met ICT-systemen te werken.

Profiel bij deze functie

Voor het goed uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je goed kan communiceren met eindgebruikers. Je kan goed instructies geven en kent je eigen (technische) grenzen. Je kan goed in teamverband werken en herkend jezelf in onderstaande punten:

  • Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk en communicatief vaardig.
  • Je hebt een (afgeronde) mbo-opleiding medewerker ICT, bij voorkeur op niveau 4 en/of je wilt daarvoor verder leren.
  • Je bent een echte ICT kenner en hebt gedegen kennis van systemen als Office 365, Windows 10
  • Je houdt van uitdagingen en bent dynamisch ingesteld.

Wat wij bieden

Voor deze functie staat een martkconform salaris en een 36 urige werkweek. Je gaat deel uitmaken van het Global Nomad ICT-team waardoor je kan leren van collegas. Wanneer je wilt, kun je doorgroeien en gaan we samen op zoek hoe dat het beste kan. Door de grote variatie in gebruikte ICT-systemen bij onze klanten en het specialisme waar je collegas mee werken, bieden we je een plaats aan waar je in de breedte en diepte enorm wordt uitgedaagd.

Solliciteren of meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bert Verbeeke: 085 – 104 47 40.
Wil je direct solliciteren, stuur dan voor 27 augustus je motivatie met cv naar ons op via werkenbij@itsglobalnomad.com.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.