Technisch Marketeer

Global Nomad Nederland is een compact ICT-bedrijf, dé partner voor ondernemingen die geen omkijken meer willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Wij bieden een uitdagende, fijne werksfeer waarin je eigen talenten worden gewaardeerd. Wil je als technisch marketeer aan de slag in een kleine maar doelgerichte onderneming, lees dan deze vacature. Denk je te passen? Stuur ons dan je sollicitatie!

Omschrijving van de functie

Als technisch marketeer begrijp je beide werelden: zowel de marketingwereld als de IT-sector waarbinnen Global Nomad Nederland werkzaam is. Je brengt deze werelden samen door de technische eigenschappen van onze producten naar klantvoordelen te communiceren op diverse manieren. Je creëert web-teksten, nieuwsbrieven en communiceert glashelder en aantrekkelijk waardoor je onze doelgroep aanspreekt.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden omvatten ondermeer het volgende:

  • Je draagt zorg voor (web)-content met door jou geschreven artikelen en blogs waarin technische inhoud en casestudies van onze klanten worden weergegeven op een creatieve manier.
  • Door jou worden er regelmatig nieuwsbrieven verstuurd en updates gedaan op social-media.
  • Onder jouw toeziend oog zal alle klant-communicatie perfect de deur uit gaan en komen e-mails netjes bij de juiste leads.

Profiel bij deze functie

Je bent zelfstandig en wordt gedreven door eigen initiatief. Je zoekt de verhalen op, spreekt collega’s aan en vindt altijd mogelijkheden om de brug tussen de twee werelden te slaan. Je acties kun je beargumenteren. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend in spreken en schrijven.
  • Je bent tussen de 20 en 50 jaar.
  • Je kunt zelfstandig goed functioneren.
  • Je bent gemotiveerd en kan uitleggen met welke werkzaamheden je bezig bent.
  • Je hebt een afgeronde opleiding gerelateerd aan de functie of duidelijke praktijkervaring.
  • Je werkt systematisch en plant je werk.

Wat wij bieden

Binnen het team ben je als enige werkzaam in dit vakgebied waardoor jij juist wordt gemotiveerd. Door de open sfeer in het team blijf je groeien in kennis en persoon. Afhankelijk van je kunnen en ervaring is er een passend salaris.

Solliciteren en meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bert Verbeeke: 085 – 104 47 40.
Wil je direct solliciteren, stuur dan voor 31 januari je motivatie met cv naar ons op via werkenbij@itsglobalnomad.com.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.