Snelle en stabiele wifi op kantoor

Tips voor wifi binnen kantooromgeving

Binnen het Nederlandse bedrijfsleven wordt er in toenemende mate gebruik gemaakt van applicaties die veel data nodig hebben; denk dan bijvoorbeeld aan Zoom of Microsoft Teams, maar ook ERP-systemen of CRM draait steeds vaker in de cloud. Juist op kantoor is het daarom belangrijk dat wifi-verbindingen snel en stabiel werken.

Ook met relatief nieuwe wifi-installaties worden er soms problemen ervaren. Trage wifi of een slecht bereik kan onverwachte oorzaken hebben. Het is daarom goed om de volgende vier aandachtspunten in acht te nemen bij het overwegen van een nieuw wifi-netwerk: 1) Kabels zijn niet ouderwets 2) Eenvoud loont 3) De toekomst is nu 4) Veiligheid vraagt prioriteit. De genoemde aandachtspunten lichten we uitgebreid toe in het volgende artikel: Bedrijfswifi verbeteren: 4 aandachtsgebieden.

Ons product

Vanuit de vestiging in Veenendaal biedt Global Nomad Nederland bedrijven in de regio een snelle en betrouwbare wifi-oplossing. Ons product is ideaal voor intensief gebruik op kantoor, in de werkplaats of in de buitentuin. We werken samen met een aantal fabrikanten zodat we voor wifi kunnen zorgen die past bij de eisen van uw organisatie en die klaar is voor de toekomst. Voor de montage werken we samen met een Veenendaalse installateur en de technische inregeling doen we zelf.

Beheer en veiligheid

Na de installatie zorgen we voor periodieke updates zodat het netwerk modern en veilig blijft. Bovendien zijn we altijd beschikbaar voor het doorvoeren van wijzigingen en denken we ook in de toekomst graag met u mee.

Bedrijfswifi van Global Nomad Nederland

Naadloze overgangen tussen verschillende wifi access points
Veilige, gescheiden omgevingen voor medewerkers en gasten
Betrouwbare, ongecompliceerde internettoegang
Professionele installatie en nette afwerking
Integreerbaar met reeds aanwezige apparatuur
Eenvoudig schaalbaar

We helpen u graag

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Global Nomad biedt maatwerk. […] Mocht het ter sprake komen, dan beveel ik Global Nomad 100% aan bij andere ondernemers” – Nico Bovenschen (Makso Assemblage B.V.)

Stabiele wifi voor bedrijven vereist om een doordachte aanpak. Global Nomad houdt daarom rekening met 4 aandachtsgebieden. Deze lichten we graag toe.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.