Ons verhaal

Global Nomad gaat graag uitdagingen aan

Global Nomad Nederland mag dan een compacte ICT-dienstverlener zijn, we houden ervan om uitdagingen aan te gaan. Onze missie is sinds de start in 2012 dezelfde gebleven: onze klanten een stabiele en beheersbare ICT-infrastructuur leveren die het primaire bedrijfsproces optimaal faciliteert. Die missie kreeg al in 2005 gestalte. Ver buiten Nederland.

Het begin van Global Nomad

Global Nomads directeur-eigenaar Bert Verbeeke ging in 2005 de uitdaging aan om in de Tibetaanse hooglanden een ICT-organisatie op te zetten. Het doel was om professionele, robuuste ICT-diensten te leveren aan de nomaden in Tibet. Zij konden zo hun eerste stappen zetten in de nieuwe, digitale wereld. Bert creëerde met zijn onderneming ook werkgelegenheid voor Tibetanen.

Terug in Nederland

In 2012 keerde hij terug naar Nederland en vestigde hij zijn bedrijf Global Nomad Nederland in Veenendaal. Met meer dan twintig jaar ervaring in de IT-wereld kent Bert Verbeeke alle ins- en outs van systeem- en netwerkbeheer. Hij staat altijd open voor een gesprek over de mogelijkheden van een passende ICT-oplossing binnen uw organisatie. Daarvoor is hij bereikbaar op 085 – 104 47 40.

Enthousiast

In de achterliggende jaren heeft Bert een deskundig team om zich heen gevormd. Vier vaste medewerkers, ondersteund door een projectleider en een programmeur, pakken elke dag de uitdaging op om de bedrijfsvoering voor de klanten eenvoudiger te maken. Terwijl kennis en klantenkring alleen maar zijn gegroeid tussen 2012 en nu, is de missie van ICT-dienstverlener Global Nomad Nederland dezelfde gebleven. Er zijn voor de klanten. Hen faciliteren met een stabiele en beheersbare ICT-infrastructuur.

Eén aanspreekpunt voor alle ICT

Effectieve ICT vraagt om duidelijke afstemming. We begeleiden organisaties bij het onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van ICT. Dat doen we vraag-gestuurd en op maat. Onze klanten hebben daarbij altijd één aanspreekpunt.

Samenwerking

Een compacte ICT-dienstverlener, maar wél met een groot netwerk. Als Global Nomad Nederland werken we samen met software- en hardwarepartners als Microsoft, Lenovo en HP. Voor back-ups, rampherstel en moderne databescherming voldoen we aan de partnerschapseisen van specialist Veeam. Voor software op het gebied van encryptie, netwerkbeveiliging, e-mailbeveiliging, mobiele beveiliging en uniform dreigingsbeheer werken we samen met expert Sophos. Software voor netwerkmonitoring betrekken we van het daarin gespecialiseerde bedrijf PRTG. En voor onze telecomdiensten werken we nauw samen met KPN-partner RoutIT. Zo kunnen we ook uw organisatie een optimale ICT-dienstverlening aanbieden.

één aanspreekpunt voor alle ICT
focus op het proces
adviseren, installeren en beheren