ICT voor het MKB in Veenendaal

ICT-dienstverlener voor het mkb

Global Nomad Nederland is een nuchtere, Veenendaalse ICT-dienstverlener. We worden enthousiast van toekomstbestendige ICT die mkb-bedrijven écht verder helpt. Daarom luisteren we voordat we adviseren en kijken we altijd verder dan één product of aanbieder.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vanaf onze locatie op het bedrijventerrein langs de A12 bij Veenendaal bieden we het mkb in de regio Gelderse Vallei diensten aan op het gebied van werkplekbeheer, systeembeheer, cloud en verbindingen (wifi, telefonie, internet). Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.

Expertise Global Nomad

Als ICT-dienstverlener voor het mkb hebben we een brede ervaring op het gebied van werkplekbeheer, cloud, systeembeheer, security en storage. Behalve mkb-bedrijven mogen we ook grotere bedrijven, zzp’ers en non-profitorganisaties (kerken, maatschappelijke dienstverlening) tot onze klantenkring rekenen. Benieuwd naar hoe klanten over onze ICT-dienstverlening denken? Lees dan deze klantcasus van Makso Assemblage B.V.

Meer weten?

Onze medewerkers staan altijd open voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een gesprek aan over de ICT-uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft.


Direct bellen?

Bert Verbeeke is sinds 2012 directeur van Global Nomad Nederland. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-wereld en kent alle ins- en outs van systeem- en netwerkbeheer. Voor een gesprek over de mogelijkheden binnen uw organisatie is hij bereikbaar op 085 – 104 47 40.

Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan direct contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.