ICT in Rhenen en Achterberg

ICT-dienstverlening in de regio

Global Nomad Nederland is een enthousiaste ICT-dienstverlener. Vanuit ons kantoor in Veenendaal bieden we onze klanten oplossingen op het gebied van werkplekbeheer, wifi, telefonie VoIP, cloud en automatisering. Het liefst doen we dat in de regio. Bedrijven in Rhenen en Achterberg verwelkomen we daarom graag als klant.

Waarom Global Nomad Nederland?

Global Nomad Nederland is een nuchtere ICT-dienstverlener. We worden enthousiast van toekomstbestendige ICT die organisaties écht verder helpt. Daarom luisteren we graag naar uw visie, voordat we u adviseren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Global Nomad Nederland heeft een brede expertise op het gebied van werkplekbeheer, cloud, systeembeheer, security en storage. Bovendien bieden we wifi-installaties, internet en telefonie aan. Bij al onze projecten staat de klantvraag centraal. Om onze kennis op peil te houden, zijn we onder meer aangesloten bij de partnerprogramma’s van Microsoft en HPE. Die kennis brengen we graag in de praktijk door onze diensten aan te bieden aan klanten in onder andere Rhenen en Achterberg.  

Meer weten?

We plannen graag een gesprek met u om de mogelijkheden toe te lichten. We nodigen u uit om daartoe het contactformulier in te vullen. Voor vragen is Global Nomad Nederland daarnaast tijdens kantooruren te bereiken op 085 – 104 47 40.

Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Wifi in Rhenen en Achterberg

Ervaart uw organisatie problemen met wifi? Global Nomad Nederland biedt bedrijven een professioneel en snel wifi-netwerk. Wanneer u gebruikmaakt van ons product Wifi voor bedrijven werken verschillende wifi access points naadloos samen. Verbindingsproblemen zijn daardoor verleden tijd.

Microsoft Office 365 en werken in de cloud

Met de diensten van Microsoft 365 worden thuiswerken en werken in de cloud steeds eenvoudiger. Applicaties als Word, Microsoft Teams en Excel zijn eenvoudig benaderbaar via de cloud. We helpen u graag met het inrichten van veilige online werkplekken voor uw organisatie. Ook voor advies bent u bij Global Nomad Nederland aan het juiste adres. Wij houden van korte lijnen. Onze klanten uit Rhenen en Achterberg bedienen we snel en accuraat.

Telefonie VOIP

We bieden bedrijven in de regio Veenendaal, Achterberg en Rhenen een groot aantal mogelijkheden aan op het gebied van zakelijke telefonie. Als lokale telecomaanbieder hebben we een gedegen kennis van de hardware (VoIP-telefoons), de software (een telefooncentrale in de cloud) en van verbindingen (VoIP, 4G). Wilt u gebruikmaken van onze expertise, dan kunt u via ons digitale contactformulier uw vraag stellen of een offerte aanvragen.

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.