ICT in Overberg

Global Nomad, ook in Overberg úw ICT-dienstverlener

Global Nomad is een zakelijke ICT-dienstverlener voor kleine en grote ondernemingen in de regio Veenendaal. In de afgelopen tien jaar hebben we een mooie en diverse klantenkring opgebouwd in Ede, Rhenen, Overberg etc. We ondersteunen en ontzorgen onze klanten op het gebied van werkplekbeheer, telefonie VoIP, Wifi voor bedrijven en serverbeheer. Ook verzorgen we hun zakelijke verbindingen op het gebied van internet en telefonie.

De kracht van Global Nomad

Als ICT-leverancier ook voor ondernemingen in Overberg geloven wij in compacte en eenvoudige ICT waar mogelijk en in oplossingen op maat waar nodig. Global Nomad onderscheidt zich op het gebied van klantcontact en flexibiliteit. Onze klanten hoeven geen contact te onderhouden met verschillende leveranciers en partners, maar hebben één aanspreekpunt voor al het beheer. Dat is onze kracht.

Software én hardware

Adviseren, implementeren en beheren. Dat is wat we doen. Wanneer gewenst verzorgen we daarnaast zelf de benodigde hardware. Om te voorzien in goedkope en snelle installatie van servers, werkplekken en andere kantoorapparatuur, hebben we partnerovereenkomsten afgesloten met gevestigde partijen als Microsoft, HPE en Lenovo. Voor onze diensten op het gebied van connectivity werkt Global Nomad Nederland samen met KPN-partner RoutIT.

Wifi voor bedrijven in Overberg

Naast onze dienstverlening op het gebied van werkplek, cloud en telefonie ontzorgen we organisaties ook op het gebied van wifi. De wifi access points die we leveren, zijn veilig, snel en werken naadloos samen. Ook Overberg valt binnen ons werkgebied. Met ons stabiele wifinetwerk zijn verbindingsproblemen verleden tijd en is het draadloze netwerk klaar voor de toekomst. Dat is Wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland.

Samenwerken

We werken graag aan IT die het bedrijfsproces optimaal ondersteunt. Dat doen we voor forse productiebedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp’ers en mogelijk in de toekomst ook voor u. Om een afspraak te plannen, kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Voor vragen over onze ICT-dienstverlening kunt u ons kantoor ook telefonisch bereikbaar via 085 – 104 47 40.

Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.