ICT in Ede

Global Nomad, uw ICT-dienstverlener in Ede en omgeving

Global Nomad Nederland is een enthousiaste, compacte ICT-dienstverlener met klanten in Ede en omgeving. Zeg maar: in de hele Gelderse Vallei. Wij bedienen een diverse groep bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ons kantoor bevindt zich in Veenendaal, op de grens tussen Gelderland en Utrecht.

Eén aanspreekpunt

Global Nomad Nederland staat voor beheersbare ICT, waar ondernemers in Ede en omgeving geen omkijken meer naar hebben. Onze klanten hebben bij ons één aanspreekpunt voor alle software en hardware. We kunnen hun organisatie ontzorgen op het gebied van systeembeheer, werkplekbeheer, de cloud, zakelijke telefonie en wifi. Global Nomad Nederland levert als ICT-dienstverlener de klanten in Ede en omgeving een stabiele, beheersbare ICT-infrastructuur die het primaire bedrijfsproces optimaal faciliteert.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u ondernemer in Ede of omgeving? En wilt u óók geen omkijken meer hebben naar uw digitale infrastructuur? We bespreken met u graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt een afspraak maken via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen. Het kantoor van Global Nomad Nederland is tijdens kantooruren bereikbaar op 085 – 104 47 40.

Onze klanten

Onze klanten in de regio Ede/Veenendaal variëren van productiebedrijven tot non-profitorganisaties. Van kleine tot grote organisaties. Wilt u weten hoe klanten over onze ICT-dienstverlening denken, lees dan de klantcase Makso.
Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.