ICT in Bennekom

ICT-dienstverlening in Bennekom en omgeving

Global Nomad Nederland is een compact ICT-dienstverlener gevestigd langs de A12 in Veenendaal. We zorgen voor overzichtelijke ICT die bedrijven effectiever maakt. Daarom houden we van duidelijke communicatie en korte lijnen met onze klanten. Onze klantenkring bevindt zich grotendeels in de Gelderse Vallei. Ook Bennekom valt binnen ons werkgebied.

Waarin Global Nomad?

ICT biedt tegenwoordig mogelijkheden die we tot voor kort voor onmogelijk hebben gehouden. Tegelijkertijd krijgt u steeds meer te maken met nieuwe uitdagingen als cloudmigraties en digitale kwetsbaarheden. De afhankelijkheid van ICT neemt toe. Daarmee wordt goed systeem-, netwerk- en serverbeheer steeds belangrijker. Global Nomad Nederland is daarin dé specialist.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We worden enthousiast van stabiele, beheersbare en toekomstbestendige ICT. Onze medewerkers gaan daarom graag aan de slag met de uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van back-ups, wifi, de cloud of werkplekbeheer. Als ICT-dienstverlener voor Bennekom en de regio daaromheen komen we graag met u in contact.

Meer weten over Global Nomad?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? We maken graag een afspraak om met u de mogelijkheden te bespreken. Het kantoor van Global Nomad in Veenendaal is hiervoor dagelijks te bereiken op 085 – 104 47 40. U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. In dat geval nemen wij contact met u op.

Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.