ICT in Amerongen

Global Nomad, ook voor zakelijke ICT in Amerongen

Global Nomad is een zakelijke ICT-dienstverlener gevestigd in Veenendaal. We zijn pas tevreden als onze ICT het bedrijfsproces van de klanten optimaal ondersteund. Daarom zorgen we voor logische oplossingen en korte lijntjes. Waar nodig werken we bij de klant op locatie. Ook Amerongen valt binnen ons aanrijgebied.

Waarom Global Nomad?

Ook organisaties in Amerongen kiezen voor de ICT-dienstverlening van Global Nomad Nederland. Ons in Veenendaal gevestigde bedrijf staat voor beheersbare ICT die het gewoon doet. Onze klanten hebben daarbij één aanspreekpunt. Voor onze klanten in de regio Amerongen verzorgen we onder meer werkplekbeheer, serverbeheer en systeembeheer. Ook bieden we diensten aan op het gebied van telefonie VoIP en zakelijke wifi.

Waarom uw ICT niet zelf regelen?

Steeds vaker kiezen bedrijven voor werken in de cloud, voor een webshop, ERP of digitale dashboards. Moderne ICT biedt mogelijkheden die tot voor kort onmogelijk leken. Maar daarmee wordt het digitale landschap wel steeds complexer. De urgentie om uw systeembeheer goed en veilig te regelen, is hiermee ook groter dan ooit geworden. Global Nomad Nederland is hierin een specialist. Wij ondersteunen met onze ICT-dienstverlening graag bedrijven en organisaties in Amerongen en omstreken.

Beheersbare ICT

Global Nomad staat voor beheersbare ICT die het gewoon doet. Onze klanten in de regio Amerongen hoeven niet allerlei bedrijven te bellen wanneer er een error-melding verschijnt. Zij hebben één aanspreekpunt: wij ontzorgen hen volledig op ICT-gebied. Denk aan werkplek, server- en systeembeheer en aan diensten op het gebied van telefonie VoIP en zakelijke wifi.

Bespreek de mogelijkheden

Nog geen klant bij Global Nomad Nederland? U kunt altijd contact opnemen met de wens om vrijblijvend met ons de mogelijkheden te bespreken. Hebt u het contactformulier ingevuld, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kunt u daarvoor ook gewoon de telefoon pakken. Het kantoor van Global Nomad in Veenendaal is tijdens kantooruren te bereiken op: 085 – 104 47 40.

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.