ICT in Veenendaal

ICT-dienstverlening in Veenendaal

Is uw organisatie gevestigd in de regio Veenendaal en zoekt u een ICT-verlener die graag met u meedenkt? Global Nomad Nederland zorgt sinds 2012 vanuit Veenendaal voor ICT dienstverlening op maat. Onze organisatie is de afgelopen jaren gegroeid. Onze missie is hetzelfde gebleven: aan onze klanten een stabiele en beheersbare ICT-infrastructuur leveren die hun primaire bedrijfsproces optimaal faciliteert. Onze klanten komen daarom graag bij ons terug.

De diensten van Global Nomad

ICT eenvoudig houden. Dat is ons streven bij Global Nomad Nederland voor al onze klanten in de regio Veenendaal. We ontzorgen organisaties onder andere op het gebied van werkplek-, server- en systeembeheer, kantoorautomatisering en storage, telefonie, VoIP en ons product Wifi voor bedrijven. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor alle beheerzaken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het team van Global Nomad Nederland heeft ruime ervaring in de volle breedte van het ICT-werkveld. Daardoor kunnen we goed met u meedenken. We kijken altijd verder dan één product of één specifieke aanbieder. Op deze manier zorgen we voor beheersbare en logische oplossingen die de processen binnen uw organisatie optimaal ondersteunen.

Kom in contact

We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Of dat nu gaat om een bedrijf, kerk, zalencentrum of fabriek. Ons kantoor in Veenendaal is hiervoor bereikbaar op 085 – 104 47 40. Wanneer u met ons in contact wilt komen, kunt u ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Eén aanspreekpunt voor alle ICT
Focus op het proces
Adviseren, installeren en beheren

Contactformulier

Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Is er iets niet duidelijk of heeft u een urgente vraag? Neem dan contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Over ons

Global Nomad Nederland biedt grote en kleine organisaties een complete ICT-infrastructuur die voldoet aan de huidige eisen en toch beheersbaar is. Wij zijn dé ICT-partner voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar hun digitale infrastructuur. Daarbij houden we van korte lijntjes en persoonlijk contact.