Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie VOIP voor ZZP-ers en het MKB

Vanuit de locatie langs de A12 in Veenendaal ontzorgt Global Nomad Nederland ondernemingen volledig op het gebied van telecom. Als klant profiteert u van producten die bewezen betrouwbaar zijn; flexibel en op maat voor uw organisatie.

Complete telefonie

Onze focus ligt op het bedrijfsproces en we kijken verder dan enkel het toestel of de telefooncentrale. Dankzij onze brede ervaring in de ICT en telecom kunnen we oplossingen adviseren die organisaties écht verder helpen. Onze producten zijn geschikt voor zowel eenmanszaken als het MKB. We houden van een persoonlijke aanpak en komen langs op locatie wanneer nodig. Als zelfstandige telecomprovider leveren we telefonie-verbindingen, telefooncentrales en toestellen. Daarom heeft u altijd één aanspreekpunt voor al het beheer. Dat is de kracht van Global Nomad Nederland.

Centrale in de cloud

Een VOIP telefooncentrale in de cloud biedt volledige flexibiliteit. Medewerkers werken eenvoudig op locatie, thuis of hybride. Doorschakelen, wachtrijen en/of belgroepen zijn eenvoudig te beheren.

Vast mobiel integratie

Onze oplossing zorgt voor naadloze integratie tussen mobiele telefonie en vaste telefonie. Bel met het vaste bedrijfsnummer; op kantoor, onderweg of bij de klant.

Nummerbehoud

Het is mogelijk bestaande vaste of mobiele telefoonnummers te behouden (porteren) bij de overgang naar de telecom-oplossing van Global Nomad Nederland.

Schaalbaar en flexibel

Belgroepen, gebruikers, afwezigheidsberichten of afdelingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd.

Offerte

Een aanbod op maat

We komen graag met u in contact over de mogelijkheden voor uw organisatie

Zakelijke telefonie VOIP zzp

Ideaal voor 1 tot 5 gebruikers

Duidelijke scheiding werk en privé

Professionele indruk met vast nummer

Eenvoudig beheer met cloudcentrale

Flexibel bereikbaar d.m.v. vast-mobiel integratie

Zakelijke telefonie VOIP MKB

Ideaal voor 6 tot 300+ gebruikers

Ingericht voor uw organisatie

Mogelijkheden voor integratie met bestaande software als Microsoft Teams

Eenvoudig beheer met cloudcentrale

Belgroepen, afdelingen, wachtrijen etc. eenvoudig geconfigureerd

Vrijblijvend gesprek

We komen graag met u in contact. Vul het formulier in en u wordt binnen één werkdag teruggebeld voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Heeft u een urgente vraag? Neem dan direct contact met ons op via 085-1044740.

Laat dit veld blanco

Global Nomad biedt maatwerk. […] Mocht het ter sprake komen, dan beveel ik Global Nomad 100% aan bij andere ondernemers” – Nico Bovenschen (Makso Assemblage B.V.)

Vragen en antwoorden over zakelijke telefonie van Global Nomad Nederland

In welke regio is Global Nomad Nederland actief?

Global Nomad Nederland biedt zakelijke telefonie aan in heel Nederland. Onze vestiging bevindt zich in Veenendaal en de meeste klanten bevinden zich dan ook in deze regio (Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug). Voor werkzaamheden op uw locatie worden voorrijkosten berekend.

Waar kan ik de prijzen voor zakelijke telefonie inzien?

Onze ervaring leert dat elk bedrijf andere verwachtingen en behoeften heeft. De prijzen voor zakelijke telefonie zijn daarom niet direct inzichtelijk op onze website. Voordat we een passend aanbod doen gaan we graag in gesprek over de wensen van uw organisatie. U kunt hiervoor het formulier op deze pagina invullen.

Waarom kiezen jullie voor telefonie VOIP en een telefooncentrale in de cloud?

VOIP is een relatief nieuwe techniek voor bellen over het internet. We adviseren internetbellen omdat dit betrouwbaar is en daarnaast vaak goedkoper dan analoge telefonie. Een van de redenen hiervoor is dat de verbindingen niet meer via een lokale telefooncentrale verlopen, maar centraal worden beheerd in de cloud. Een forse investering in een lokale telefooncentrale is daarom overbodig. Telefonie via internet is bovendien flexibeler dan traditionele oplossingen.

Een ander voordeel is dat telefonie VOIP het mogelijk maakt om vaste en mobiele telefonie te integreren (VAMO). Daardoor kunnen thuiswerkers bijvoorbeeld via hun mobiel uitbellen met het vaste netnummer. In de digitale omgeving is het bovendien eenvoudig mogelijk om de configuratie te wijzigen of zelf gebruikers toe te voegen.

Wat is vast-mobiel integratie?

Met vast-mobiel integratie (Va-mo) vervagen de grenzen tussen vaste en mobiele telefonie. Door een koppeling met de digitale telefooncentrale krijgen mobiele telefoons dezelfde mogelijkheden als de vaste toestellen. Op die manier zijn medewerkers ook thuis of onderweg bereikbaar op het vaste netnummer. Opties voor doorverbinden, een gedeeld adresboek of oproepgeschiedenis inzien zijn organisatiebreed te configureren via de centrale.

Hoe worden de belkosten verrekend?

Dat is afhankelijk van de wensen en het gebruik van uw organisatie. Het is mogelijk om de maandelijkse kosten voor telefonie volledig af te dekken d.m.v. een abonnement voor onbeperkt bellen. Het is ook mogelijk om de belminuten maandelijks te laten factureren.

Leveren jullie ook de vaste telefoons?

Ja. Afhankelijk van uw behoefte leveren we zowel de fysieke toestellen als de cloud-centrale.

Wat is het voordeel van zakelijke telefonie van Global Nomad Nederland?

Onze focus ligt op het bedrijfsproces en we kijken verder dan enkel het product. Dankzij onze brede ervaring in de ICT en telecom kunnen we oplossingen adviseren die organisaties écht verder helpen. We houden van een persoonlijke aanpak en komen langs op locatie wanneer nodig.