Wifi voor Bedrijven

Wifi voor Bedrijven: een betrouwbare en stabiele netwerktoegang

Een trage wifiverbinding is niet alleen een ergernis voor wie ermee te maken krijgt. Zij beïnvloedt ook de bedrijfsprocessen negatief. En dat terwijl een snelle draadloze netwerktoegang in een moderne organisatie onmisbaar is geworden. Wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland biedt uw organisatie een betrouwbare en stabiele netwerktoegang.

Nulmeting

Om u een goed voorstel te kunnen doen, voeren we daarom eerst een nulmeting uit op uw locatie. In die meting kijken we naar de bestaande netwerkinfrastructuur, naar de fysieke indeling van het pand en naar de huidige snelheid van de draadloze verbindingen. Voor deze nulmeting betaalt u de uurprijs van onze medewerker. Na de meting ontvangt u van ons een netwerkbeschrijving en een verbetervoorstel met bijbehorende offerte.

Installatie

Hebt u met een akkoord de offerte tot opdracht gemaakt, dan gaan wij aan de slag. We plaatsen bijvoorbeeld extra wifi access points. We leggen aanvullende bekabeling aan. Of we reconfigureren de bestaande netwerkswitches. Om de verbeteringen inzichtelijk te maken, voeren we een resultaatsmeting uit.

Managed wifi

Hebt u de keuze gemaakt voor managed wifi, dan verzorgen we na de implementatie van Wifi voor bedrijven ook het beheer en de updates van de netwerkapparatuur. Uw wificonfiguratie blijft zo altijd up-to-date. Ook in de toekomst blijft u genieten van een stabiele en veilige draadloze netwerktoegang.

Resultaat

Nadat Global Nomad Nederland in uw organisatie Wifi voor bedrijven heeft geïmplementeerd, kunnen u, uw medewerkers en gasten profiteren van wifipunten die naadloos samenwerken. Wisselen van netwerken, een kortstondig verlies van verbinding met internet, het is dan allemaal verleden tijd. Overal in uw organisatie hebt u een stabiele internettoegang met hoge snelheid. Oók als u data-intensieve applicaties zoals Zoom en Microsoft Teams gebruikt.

Robuuste wifi-oplossing Met ons product Wifi voor bedrijven ontzorgen we uw organisatie volledig als het gaat om de snelle draadloze toegang tot het internet. Global Nomad Nederland levert u een robuuste, alomvattende en onderhoudsvriendelijke wifi-oplossing die past binnen uw organisatie. Als het goed is. Want de mogelijkheden voor de aanleg of verbetering van een draadloos netwerk verschillen per situatie.

Disclaimer

Global Nomad Nederland stáát voor de robuuste kwaliteit van Wifi voor bedrijven. Toch moeten we hier een disclaimer toevoegen. Want in zeldzame gevallen kan het gebeuren dat apparatuur buiten uw eigen netwerk, bijvoorbeeld in een naburig pand, uw wifiverbinding blijvend kan verstoren. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. We proberen dat voor u inzichtelijk te maken tijdens de nulmeting.

Resultaat

Na akkoord op de offerte voeren we de verbeteringen in het netwerk uit. Bijvoorbeeld het bijplaatsen van wifi access points, het aanleggen van aanvullende bekabeling of het re-configureren van de netwerkswitches. We voeren ook een resultaatmeting uit om de verbetering inzichtelijk te maken. In het kader van Managed Wifi verzorgen we na de implementatie beheer en updates van netwerkapparatuur. Op deze manier blijft u ook in de toekomst genieten van stabiele en veilige wifi.

Onze wifi-oplossing

naadloze overgangen tussen verschillende wifipunten;
een veilige, gescheiden omgeving voor medewerkers en gasten;
een betrouwbare, ongecompliceerde internettoegang;
een professionele installatie en nette afwerking;
op meerdere lokaties dezelfde wifi

Global Nomad biedt maatwerk. […] Mocht het ter sprake komen, dan beveel ik Global Nomad 100% aan bij andere ondernemers” – Nico Bovenschen (Makso Assemblage B.V.)

Stabiele wifi voor bedrijven vereist om een doordachte aanpak. Global Nomad houdt daarom rekening met 4 aandachtsgebieden. Deze lichten we graag toe.

Maak ook gebruik van Wifi voor bedrijven

Wilt u af van uw instabiele draadloze toegang tot internet? Vul dan het formulier in. Wij bellen u binnen één werkdag terug voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op via 085 – 104 47 40.

Laat dit veld blanco

Vragen en antwoorden over wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland

In welke regio is Global Nomad Nederland actief?

Global Nomad Nederland biedt zakelijke wifi aan in heel Nederland. Onze vestiging bevindt zich in Veenendaal en de meeste klanten bevinden zich dan ook in deze regio (Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug). Voor werkzaamheden op uw locatie worden voorrijkosten berekend.

Waar kan ik de prijzen voor wifi inzien?

Onze ervaring leert dat elk bedrijf andere verwachtingen en behoeften heeft. Voordat we een passend aanbod doen gaan we daarom graag in gesprek over de wensen van uw organisatie. Ook doen we een nulmeting om te kijken welke oplossing het beste past binnen het pand en bestaande netwerk.

Welke merken leveren jullie?

De meeste netwerkapparatuur die we leveren is van het merk Ubiquiti. We hebben daarnaast ook ervaring met de producten van Sophos en Hewlett Packard Enterprise. Afhankelijk van uw huidige netwerk adviseren we de oplossing die het meest geschikt is.

Waar moet ik op letten bij het laten aanleggen van wifi?

Een goed netwerk gaat even mee. Bij de keuze voor een wifi-netwerk is het daarom belangrijk om na te denken over het gebruik en belasting in de toekomst. Het is daarnaast ook goed om te beseffen dat bekabeling de minst storingsgevoelige oplossing is. We hebben in de volgende blogs een aantal tips op een rij gezet: Bedrijfswifi verbeteren – 4 aandachtsgebieden.

Verzorgen jullie ook het beheer van de wifi-oplossing?

Het is belangrijk dat het netwerk wordt gemonitord en beheerd. Dat doen we bij voorkeur zelf. Het is echter ook mogelijk dat uw interne ICT-afdeling de monitoring en het beheer uitvoert.

Voor welke locatie is wifi voor bedrijven geschikt?

Voor bijna elke locatie. De netwerkapparatuur die we aanbieden wordt o.a. toegepast binnen grote bedrijven, kerken, zalencentra en in buitenomgevingen.