Werkplek en kantoorautomatisering

Vloeiende samenwerking

Global Nomad Nederland ontzorgt organisaties volledig op het gebied van werkplek en kantoorautomatisering. We doen dit persoonlijk en op maat. We bieden geïntegreerde oplossingen aan voor naadloze samenwerking vanaf verschillende (thuis)locaties. Bijvoorbeeld door integratie van Office 365 en samenwerkingstools als Webex of Microsoft Teams.

Kantoorautomatisering

Handmatige handelingen kunnen steeds vaker worden vervangen door geautomatiseerde processen. Bijvoorbeeld op het gebied van facturatie, administratie, samenwerking en managementrapportage. Hierdoor wordt er tijd bespaard en worden fouten voorkomen. Het moderne bedrijfsproces wordt hiermee echter ook afhankelijker van ICT en bijhorende externe partijen zoals software-leveranciers.

Bij Global Nomad Nederland willen we ICT overzichtelijk houden. Onze klanten hebben daarom één aanspreekpunt voor alle ICT. We adviseren onze klanten op het gebied van aanschaf, gebruik en beheer van verschillende software-oplossingen. We hebben bovendien zelf kennis in huis voor de implementatie van verschillende cyber security oplossingen en pakketten als Office 365. Om onze kennis op pijl te houden zijn we o.a. aangesloten bij de partnerprogramma’s van RoutIT – KPN, Veeam, HPE en Microsoft.

Werkplekken

We verzorgen zowel de hardware als software voor werkplekken. Als verkooppartner van Lenovo en HP kunnen we apparatuur leveren tegen een relatief lage prijs. Wanneer gewenst verzorgen we ook ondersteuning, monitoring en het dagelijks beheer van de werkplekken binnen uw organisatie; of er nu op locatie, onderweg of thuis wordt gewerkt.

Veiligheid

Digitale veiligheid heeft altijd onze eerste prioriteit. Bij het inrichten van processen implementeren we daarom verschillende lagen van bescherming. Dat doen we door adviezen te delen met medewerkers op het gebied van cyberveiligheid en ondernemingen te adviseren op het gebied van backup en disaster-response plannen. Daarnaast zorgen we voor technische bescherming van endpointapparaten (computers, telefoons, routers etc.) netwerken en de cloud.

Neem contact met ons op

We ontdekken graag wat we kunnen betekenen voor uw organisatie. Neem hiervoor direct contact op met Bert Verbeeke, directeur van Global Nomad Nederland, op 085-1044740 of vul het contactformulier in.