Onze diensten

ICT-oplossingen voor de volle breedte van het werkveld

Als ondernemer of leidinggevende wilt u uw sterke kanten volledig benutten. Wij doen niet anders. De sterke kant van Global Nomad Nederland is: u ontzorgen met onze ICT-oplossingen. Professioneel en op maat. Onze oplossingen bestrijken de volle breedte van het werkveld. Waar nodig schakelen wij daarbij onze software- en hardwarepartners in. Met de ICT-oplossing van Global Nomad Nederland hebt u écht geen omkijken meer naar uw digitale infrastructuur en kunt u uw corebusiness weer alle aandacht geven.

ICT-oplossing voor het hele proces

Effectieve ICT vraagt om een duidelijke afstemming. Global Nomad Nederland begeleidt uw organisatie op maat en vraaggestuurd. Wat wij voor u doen, doen we altijd in onderlinge afstemming met u als opdrachtgever. Wij hebben een ruime expertise opgebouwd en werken voor grote en kleine productiebedrijven en voor non-profitorganisaties. Voor al uw ICT-vragen – waar dan ook in het proces – hebt u bij Global Nomad Nederland altijd te maken met maar één aanspreekpunt

Op maat

Onze ICT-oplossing is op maat gesneden voor uw organisatie. Is ook altijd schaalbaar met de ontwikkeling van uw organisatie. We kunnen onderzoek doen naar uw huidige ICT-infrastructuur. We kunnen voor u nieuwe ICT-oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren. Wij adviseren u graag, maar dringen u niets op. Onze werkwijze is altijd vraaggestuurd. Wat die vraag kan zijn, leest u in het overzicht van onze diensten. Wilt u meer specifiek weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

overzicht

ICT-Consultancy

U wilt een helder beeld van de bedrijfsprocessen in uw organisatie. Wij brengen die voor u in kaart. Waar zitten de bottlenecks in het huidige proces? Welke ICT-behoeften heeft uw organisatie? Wij onderzoeken waar u profijt kunt hebben van een ICT-verbeterslag en komen met een advies voor een relevante en betaalbare ICT-oplossing.

Werkplek en kantoorautomatisering

U wilt het dagelijks beheer van ICT-systemen en werkplekken uitbesteden. Dan hebt u daar geen omkijken meer naar. Global Nomad Nederland verzorgt het dagelijkse beheer van uw ICT-systemen en werkplekken. We bieden een flexibele en eenvoudig schaalbare oplossing. Als verkooppartner van onder meer Microsoft, Lenovo en Hewlett Packard leveren we zelf betaalbare hardware en software voor werkplekken. Hebt u een vraag? U weet ons altijd te vinden. U hebt bij Global Nomad Nederland hiervoor één duidelijk aanspreekpunt. Lees hier meer over de werkplek- en kantoorautomatisering van Global Nomad Nederland.

Server, netwerk en storage

U wilt een betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met servers, netwerken, beheer en storage. Global Nomad Nederland ontzorgt u hierin volledig. Van de ontwikkeling van een netwerkstrategie tot en met het trekken van kabels naar werkplekken en het creëren van storagefaciliteiten in bijvoorbeeld de cloud. We focussen ons op een optimale (online) werkervaring voor u en uw medewerkers, op een stabiele performance van uw ICT én op een veilige ICT-omgeving.

Telefonie VoIP & Internetverbinding

U wilt dat uw organisatie altijd goed bereikbaar is en dat de oplossingen die daarvoor worden gekozen betaalbaar zijn. Global Nomad Nederland is volledig thuis in de telecomwereld. Wij bieden u hoogwaardige verbindingen en telecomoplossingen aan. We ontzorgen uw organisatie op het gebied van telefonie – vaste en mobiele verbindingen, inpandige telefonie en VoIP – en internetverbinding zoals glasvezel, ADSL of VDSL.

Security en monitoring

U wilt een veilige IT-werkomgeving. Voor Global Nomad Nederland staat veiligheid voorop bij het ontwerpen van een ICT-infrastructuur. Met voorspellend (predictive) beheer voorkomen we veiligheidsincidenten en beschikbaarheidsproblemen.

Software op maat

U wilt beschikken over de ICT-oplossingen die helemaal passen bij uw organisatie. We gaan graag voor u op zoek. Vinden we voor u geen betaalbare, passende oplossing, dan schrijven we de software zelf. Daarnaast ondersteunt Global Nomad Nederland uw organisatie óók bij de web- en grafische ontwikkeling.

Wifi voor bedrijven

U wilt op alle werkplekken een goede wifiverbinding. Draadloos internet is in een moderne organisatie onmisbaar geworden. Met de wifi-oplossing van Global Nomad Nederland is even moeten wachten op verbinding verleden tijd geworden. Ook onze wifi-oplossing is compleet. Wij regelen de aanschaf en installatie van hardware en het netwerkbeheer. Of u nu een kleine of grote organisatie runt, Wifi voor bedrijven van Global Nomad Nederland is ook voor u een ideale oplossing. Wilt u de hardware leasen of huren? Ook dat is mogelijk. Lees meer over de mogelijkheden die Wifi voor bedrijven u biedt.

Fysieke beveiliging met Nuki

U wilt uw fysieke IT-infrastructuur goed beschermd hebben. U wilt de toegangsrechten voor uw bedrijf, organisatie, school of opslagruimte goed geregeld hebben. Dat wordt een stuk eenvoudiger met de oplossingen die Global Nomad Nederland betrekt van Nuki. Met de Nuki-app en de Nuki-webinterface beheren wij voor u de toegangsrechten van uw medewerkers

Waarom uitbesteden aan Global Nomad Nederland?

De hoeveelheid data waarmee organisaties te maken krijgen, wordt steeds groter. De digitale omgeving groeit explosief. Die ontwikkeling maakt het steeds aantrekkelijker om systeem- en netwerkbeheer uit te besteden aan een partij die daarvan zijn corebusiness heeft gemaakt. Een partij als Global Nomad Nederland. We zetten een aantal voordelen voor u op een rij.

Uw organisatie kan zich richten op het primaire proces. Doe waar u goed in bent!

Uw organisatie wordt extra wendbaar en schaalbaar dankzij onze denkkracht en jarenlange ervaring

Uw organisatie kan profiteren van de schaalvoordelen die Global Nomad Nederland biedt, omdat wij voor veel meer klanten onze kennis, software en apparatuur inzetten en korte lijnen hebben met onze leveranciers.